در صورتی که در کسب و کارتان نیاز به استفاده از دستگاه های چاپ دارید، باید از بین روش های مختلف چاپ انتخاب کنید. روش های مختلفی برای چاپ روی مدیاهای مختلفی وجود دارند که با توجه به نوع کسب و کار، بستر چاپ، هزینه ای که می کنید و نتیجه مورد نظر می توانید بین آنها انتخاب کنید. دو روش چاپ افست و چاپ دیجیتال اصلی ترین تقسیم بندی بین روش های چاپ هستند که بروشورها، بنرها و کارت ویزیت ها را می توان با استفاده از این دو فناوری، چاپ کرد؛ در ادامه به ویژگی های مختص هرکدام و تفاوت های چاپ افست و چاپ دیجیتال می پردازیم.


چاپ افست

چاپ افست که به نام لیتوگرافی نیز شناخته می شود، معمولاً برای کارهای چاپی که به صورت عمده است، انجام می شود، مانند روزنامه ها، مجلات و بروشورها. در این نوع چاپ از صفحات فلزی حکاکی شده به نام فیلم، زینک یا پلیت استفاده می شود که جوهر را روی ورق کاغذ اعمال می کنند و یک چاپ باکیفیت نتیجه می دهد. برای هر رنگ از یک صفحه استفاده می شود، معمولا در چاپ افست چهار رنگ به کار گرفته می شوند، فیروزه ای، سرخابی، زرد و سیاه، به اختصار CMYK؛ اما می توان از جوهرهای سفارشی دیگر مانند رنگ های پنتون نیز استفاده کرد.

در مرحله بعد طرح از صفحات روی غلتک های لاستیکی که جوهر را روی کاغذ چاپ می کنند، منتقل می شود، سپس پرس برای چند دقیقه روی ورق های کاغذ کار می کند تا صفحات به درستی جوهر کاری شوند، ورق های کاغذ از میان غلتک های لاستیکی عبور می کنند که طرح را بر روی آنها نقش می بندد. چاپ افست به طور کلی در موارد زیر به کار گرفته می شود:

✓      چاپ کارت ویزیت و کارت های pvc

✓      چاپ سربرگ

✓      چاپ تراکت و برگه های تبلیغاتی

✓      چاپ کاتالوگ

✓      ست کامل اداری

✓      چاپ پوستر

✓      چاپ و ساخت پاکت

✓      چاپ بروشور و فولدر

✓      چاپ کارت تبریک و کارت پوستال

✓      چاپ و ساخت ساک دستی

✓      چاپ کتاب و مجله


چاپ افست در مجموعه فرارنگ چه ویژگی هایی دارد؟

✔      چاپ 5 رنگ همزمان شامل رنگ های نقره ای، طلائی و مرکب آماده ساختگی

✔      سلفون کشی حرارتی مات، براق و طرح دار

✔      سیلندری و موضعی مات و براق

✔      لاک water base با ماشین اسپیدستر CD2 ورقی و 5.4 ورقی هایدلبرگ و خشک کن ترکیبی

✔      صحافی پانچ، فنر ساده و دوبل فلزی ، منگنه ساده و لوپ، چسب گرم و سرد


تفاوت های چاپ افست و چاپ دیجیتال


مزایا و معایب چاپ افست

•     چاپ افست کیفیت تصویر عالی، با جزئیات درجه بالا و شفافیت رنگ را ارائه می دهد تا بروشورها، روزنامه ها و مجلات تمیز، متمایز و حرفه ای ارائه دهد.

•     کاغذ، چوب، فلز، پارچه، پلاستیک و چرم از جمله مدیاهای چاپی هستند که با چاپ افست بسیار خوب عمل می کنند. از طیف گسترده ای از انواع کاغذ با پرداخت های سفارشی استفاده می کند که آن را همه کاره می کند.

•     با بالا رفتن کیفیت تصویر، هزینه هر واحد کاهش می یابد، جزئیات بهتر و ماندگاری جوهر حفظ می شود.

•     جوهرهای سفارشی مانند رنگ های پنتون و رنگ های متالیک در این روش چاپ در دسترس هستند.

•     برای کارهای تیراژ بالا مناسب است زیرا هر چه بیشتر چاپ کنید، قیمت هر قطعه کاهش می یابد.

تنها مواردی که می توان به عنوان معایب چاپ افست در نظر گرفت، حداقل تعداد چاپ درخواستی است، این روش برای کارهای کم حجم توصیه نمی شود زیرا هزینه های تولید سنگینی را به همراه خواهد داشت. همچنین تولید چاپ افست مراحل مختلفی نیاز دارد، به همین دلیل این روش چاپ به زمان نسبتاً زیادی نیاز دارد.


چاپ دیجیتال

این چاپ از یک فایل تصویر دیجیتال با استفاده از یک دستگاه چاپ جوهر افشان پرسرعت یا چاپگر لیزری استفاده می کند. بر خلاف چاپ افست، چاپ دیجیتال از صفحات فلزی برای انتقال تصویر استفاده نمی کند، در عوض از تونر مانند آنچه در پرینترهای لیزری یا دستگاه های چاپ فرمت عریض سازگار با جوهر مایع دیده می شود، استفاده می کند. چاپ دیجیتال برای کارهایی در تیراژ کم مناسب است، در واقع با این نوع چاپ، می توانید چاپ هایی با مجموعه داده های متنوع انجام دهید، به عنوان مثال اگر به 10 کارت تبریک نیاز دارید که هر کدام دارای یک نام یا آدرس منحصر به فرد هستند، چاپ دیجیتال این امکان را فراهم می کند زیرا می تواند چیزی متفاوت را روی هر برگ کاغذ چاپ کند.

در حال حاضر چاپ دیجیتال وسیله ای برای چاپ انواع کارت ویزیت، کارت دعوت، کارت پوستال، کارت تلفن، کارت تبریک، کاتالوگ و بروشور، پایان نامه های دانشجویی، دفترچه های راهنمای تجهیزات و وسایل صنعتی و خانگی، گزارش، جزوه های آموزشی، کتاب های درسی و ... می باشد. سرعت بالای این سیستم و وابسته نبودن به تیراژ، آن را وسیله ای ایده آل برای کاربردهای نمایشگاهی نیز تبدیل نموده، یکی از بهترین روش های تبدیل عکس ها و تصاویر دیجیتال به محصولات چاپی است.


کاربردهای چاپ دیجیتال

در چاپ دیجیتال با توجه به وجود امکان چاپ در تیراژ محدود شما می توانید هر نسخه از محصول چاپی خود را متفاوت با نسخه قبلی چاپ کنید. همچنین این قابلیت به شما امکان چاپ اطلاعات متفاوت را می دهد . یعنی می توانید در هر نسخه چاپی خود اطلاعات متفاوتی را چاپ کنید، این اطلاعات می تواند شماره سریال ، نام گیرنده و یا تصویر هر فرد باشد. در چاپ دیجیتال به دلیل حذف پلیت و چاپ مستقیم از کامپیوتر روی کاغذ و امکان کالیبراسیون دستگاه امکان چاپ در تیراژ محدود حتی یک نسخه با هزینه پایین وجود دارد، به همین دلیل این روش چاپ دیجیتال برای تهیه نمونه و یا چاپ محصولات کم تعداد کاربرد زیادی دارد.

دستگاه های چاپ دیجیتال که امروزه در صنعت چاپ تحول بزرگی بشمار می آیند می توانند تعداد کم و یا زیاد سفارشات چاپی را با سرعت بسیار بالا و در کمترین زمان و با بالاترین کیفیت چاپ نمایند، از جمله خدمات چاپ دیجیتال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

•     کارت ویزیت گلاسه، کتان، لمینت

•     کاتالوگ و پوستر

•     انواع کارت های تبریک، دعوت و...

•     صحافی دیجیتال

•     صحافی چسب گرم، برش، لمینت، سلفون، خط تا، منگنه تخت و لوپ، فنر فلزی دوبل

•     چاپ و تکثیر دو رنگ همزمان، چاپ قرمز و مشکی همزمان، با سرعت 9000 برگ در ساعت

•     چاپ مستقیم متن با دقت 600 dpi

•     تکثیر رنگی تا سایز +A3

•     چاپ 2000 برگ در ساعت

•     چاپ دیجیتال تا سایز 48.7*33 با رزولوشن 1200*3600 dpi

•     چاپ گلاسه 135 تا 250 گرمی و چاپ کتان پلاستیکی 250 گرمی

•     چاپ استیکر، چاپ و رایتCD  و DVD


تفاوت چاپ افست و چاپ دیجیتال


مزایا و معایب چاپ دیجیتال

•     چاپ دیجیتال برای کارهایی در تیراژ کم مناسب است، به صورتی که حتی امکان چاپ یک کارت یا ورق را ممکن می کند.

•     زمان چرخش کوتاه تر و سریع تر و نتیجه چاپی سریعتر آماده می شود.

•     چاپ دیجیتال، چاپ سیاه و سفید مقرون به صرفه انجام می دهد.

•     هزینه راه اندازی چاپ دیجیتال برای چاپ های کم تیراژ در هر واحد کمتر می شود دارد.

معایبی که می توان برای چاپ دیجیتال در نظر گرفت:

•     برای چاپ تعداد زیاد محصولات گران خواهد بود.

•     مدیاهای چاپ کمی دارد.

•     از جوهرهای استانداردی استفاده می کند که نمی توانند با همه رنگ ها مطابقت داشته باشند، به همین دلیل است که شفافیت رنگ کمتری وجود دارد.

•     ممکن است چاپ با کیفیت بالا ارائه نکند.


تفاوت های چاپ افست و چاپ دیجیتال

چاپ دیجیتال و چاپ افست هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند، اگر کار بزرگی دارید، چاپ افست انتخاب مناسبی است اما اگر عجله و نیاز به سفارشی سازی دارید، چاپ دیجیتال بهترین انتخاب است. چاپ افست برای تولید پروژه های چاپی در مقیاس بزرگ مانند روزنامه و مجلات استفاده می شود، با این روش چاپ می توانید خروجی حداکثر 20000 برگ در ساعت داشته باشید. فرآیند چاپ چهار رنگ، نقطه قوت دستگاه های چاپ دیجیتال است، اما اگر به جوهر سیاه یا حداکثر دو رنگ جوهر نیاز دارید، چاپ آف ست می تواند یک راه حل مقرون به صرفه باشد.

برای انتخاب بین این دو روش چاپ باید آنچه را که می خواهید تعیین کنید، نیازهای خود را درک کنید و روش چاپی را انتخاب کنید که به بهترین وجه مناسب آنها باشد. هنگامی که می خواهید تصمیم مبگیرید کدام روش چاپ را انتخاب کنید، عوامل زیر را برای هر یک از روش ها مقایسه کنید:

•     تعداد تیراژ چاپ

•     مدیا های مورد نظر برای چاپ

•     مدت زمان اتمام فرایند چاپ

•     رنگ های مورد نظر

•     سهولت تصحیح

•     سفارشی سازی

بسته به این عوامل، شما قادر خواهید بود بهترین فرآیند چاپ را برای نیازهای خود تعیین کنید. شرکت های معتبر چاپ در نزدیکی شما به شما کمک می کنند تا پروژه چاپ خود را بهتر برنامه ریزی کرده و با انتخاب روش چاپ مناسب به نتیجه مورد نظر خود برسید. شرکت فرارنگ علاوه بر ارائه خدماتی همچون فروش، نصل و خدمات پس از فروش دستگاه های چاپ بنر، پارچه و یووی، انواع خدمات چاپ را ارائه می کند که شامل چاپ لارج فرمت و چاپ دیجیتا و افست نیز می باشد. می توانید با تماس با کارشناسان این مجموعه از بهترین گزینه موجود برای انجام چاپ ایندور و اوت دور مطلع و قیمت های دقیق چاپ مورد نظر را بدست آورید.

محاسبه قیمت تمام شده چاپ پارچه و روسری
محاسبه قیمت تمام شده چاپ پارچه و روسری
سوالات زیادی همواره از سوی دارندگان دستگاههای چاپ پارچه و چاپ سابلیمیشن در مورد محاسبه هزینه تمام شده چاپ یک متر پارچه و یا یک عدد شال یا روسری مطرح می شود که برای محاسبه قیمت و یا قیمت دادن
انواع پرده و آسمان مجازی
انواع پرده و آسمان مجازی
پرده زبرا یک نوع پرده راه راه است . این خط ها افقی می باشند و معمولا یکی از آنها رنگی است که پشت سرهم بصورت یکی درمیان تکرار می شوند. پرده زبرا شبیه پرده های کرکره ای هستند و تنها تفاوتی که با آنها دارند جنس پارچه ای آن است . به همین دلیل پرده زبرا ضعف های پرده کرکره ای را ندارد درعین حال از انعطاف پذیری و دوام بیشتری نیز برخوردار است.
آموزش چاپ DTF
آموزش چاپ DTF
فرآیند چاپ DTF همانطور که از نامش پیداست ( Direct To Film ) در عمل ساده است؛ به این معنی که روی یک فیلم چاپ کنید و مستقیماً روی پارچه و تیشرت منتقل کنید.
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید، لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید
captcha


دستگاه چاپدستگاه چاپ جوهر چاپجوهر چاپ کلندر و پرسکلندر و پرس رول و مدیای چاپرول و مدیای چاپ قطعات یدکیقطعات یدکی دستگاه کارکردهدستگاه کارکرده