فن خشک کن دستگاه چاپ بنر

فن های خشک کن : 
یکسری فن های ساده ۲۲۰ ولت به اندازه ۱۲*۱۲ هستند که تعدادی از آنها در جلوی دستگاه روی شاسی سوار می شوند و با روشن شدن آن ها روی متریال باد می زنند، در نتیجه چاپمان زودتر خشک می شود.
در صورت خرابی این فن ها هیچ خللی در چاپ ایجاد نمی شود و فقط چاپمان دیرتر خشک خواهد شد. تعداد این فن ها بسته به عرض دستگاه از 6 عدد تا 12 عدد میتواند تغییر کند . برخی از این فن ها فقط باد روی جنس چاپ شده میدمند و برخی همراه باد مجهز به هیتر هم هستند که باد گرم ( همانند سشوار ) روی جنس میدمند تا سریعتر خشک شود .

این فن ها به مرور یا نیم سوز شده و حرکتشان کند می شود و یا به طور کامل از کار می افتند که در این مواقع باید یک فن سالم جایگزین آن کنیم. در جایگزین کردن فن باید به مشخصاتی مانند ولتاژ مورد نیاز و همچنین دور موتور فن دقت کرد .

اینفرارد : 
در دستگاه های پیشرفته تر به دلیل بالا بودن سرعت چاپ، فن ها دیگر جواب گوی خشک کردن مديا نیستند. به همین خاطر یک ردیف هیتر و یک ردیف فن (به صورت ترکیبی جلوی دستگاه قرار داده شده تا خشک کردن مدیا به شکل کامل و سريع صورت گیرد.
اینفرارد مجموعه ای از تیوپ های شیشه ای است که با برق ۲۲۰ ولت کار می کنند. این تیوپ ها که در یک محيط خلاء قرار دارند، المنت از داخل آن ها رد شده و حرارت ایجاد می کنند. معمولا یک صفحه استیل پشت آن قرار می دهند تا حرارت را روی مدیا انعکاس دهد تا مدیا سریع تر خشک شود.
بعضی از آنها حفاظی در جلویشان قرار دارد و بعضی از آنها حفاظ ندارند. لامپ اینفرارد ممکن است در جابجایی و یا به دلیل ضربه دیدن دچار آسیب شود و یا به دلیل نوسان برق بسوزد. در یک دستگاه سه متری، سه یا چهار انفرارد قرار دارد که به صورت مجزا می توان اینها را تعویض نمود.
معمولا دمای اینفرارد کنترل شده هست. بعضی دستگاه ها یک میکروسوییچ دارند که اینفرارد فقط در حین چاپ روشن شود. این کار به این دلیل است که اینفرارد به صورت یکنواخت روشن نباشد و باعث داغی بیش از حد نشود.

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید، لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید
captcha


دستگاه چاپدستگاه چاپ جوهر چاپجوهر چاپ کلندر و پرسکلندر و پرس رول و مدیای چاپرول و مدیای چاپ قطعات یدکیقطعات یدکی دستگاه کارکردهدستگاه کارکرده